ANNA OPTIKA

   Főoldal

    Cégünkről

    Termékeink

    Szolgáltatásaink

    Aktuális akcióink

    Elérhetőségeink  Partnereink:© 2009-2010
Minden jog fentartva!

 

     Cégünkről | Termékeink | Szolgáltatásaink | Aktuális akcióink | Elérhetőségeink

 Látogasson el megújult honlapunkra (katt ide)!!!

Cégünkről

  Anna Optika vállalkozásunkat 1994-ben alapítottuk, Erdős Anna optometrista vezetésével, korábbi 25 éves szakmai tapasztalattal, boltvezetői és szemvizsgálói gyakorlattal.
Cégünket azzal az eltökélt szándékkal alapítottuk, hogy a korábbi gyakorlattal szemben egy sokkal ügyfél-centrikusabb, emberibb és korrektebb teljes körű optikai szolgáltatást nyújtó szaküzletet hozzunk létre.

Kezdetben, az akkori lehetőségeinkhez mérten, egy kis, egyszemélyes üzlethelyiségben vártuk kedves ügyfeleinket a XIII. Pannónia utcában, azonban a gyors, precíz munka és a rendkívül barátságos kiszolgálás hamar elterjedt a lakosság körében, így a megnövekedett igények kielégítésére a Pannónia utcai kis üzlet átköltözött a szemközti oldalra a 48. számba, ahol egy tágasabb, exkluzív megjelenésű szalont hoztunk létre. 2009 nyarán az üzletet teljes körűen átalakítottuk, felújítottuk, igazán exkluzív környezetet teremtve.

Új szalonunkban korszerű műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló helyiséget alakítottunk ki, ahol szemorvosunk végez teljeskörű szemészeti vizsgálatot, szemüveget illetve kontaktlencsét viselőknek.

Műhelyünkben a jelenlegi egyik legkorszerűbb komputer-vezérelt automata csiszológéppel, helyben készítjük el a szemüvegeket.

Folyamatos fejlődésünk eredményeként 2005. januárjában új üzletet nyitottunk a Pozsonyi út 1. szám alatt!

Nagy szeretettel várjuk üzleteinkben!

Elérhetőségeink